Adeta doğal birer diş fırçası! Gün boyu taze nefes için bu besinleri tüketin

Aslında ağız kokusunun birkaç nedeni var ve sıvı alımı bu listenin başında yer alıyor. Ayrıca yediğimiz yiyeceklerin türü, kötü ağız hijyeni, sigara kullanımı ve bazı ilaçlar da buna neden olabilir. Bu sorunu doğal yollarla çözebiliriz.

Hindistan cevizi yağı sadece saçınız, cildiniz ve sağlığınız için harika değildir, aynı zamanda ağız kokusuna karşı da iyi bir doğal çözümdür.

Bu yağı her sabah ve yatmadan önce gargara olarak kullanabilirsiniz. 1 yemek kaşığı Hindistan cevizi yağını bir dakika boyunca ağzınızda çalkalayın ve gün boyu güzel nefes almanın keyfini çıkarın. Hindistan cevizi yağı ayrıca zamanla daha beyaz dişlere sahip olmanıza da yardımcı olabilir.

Her sabah ve her akşam dişlerinizi fırçalayın. Bu fırçalama ağız kokusundan ve ağız içindeki bakterilerinden kurtulmak çok önemli.

İyi bir nefes alabilmek için günde iki kez dişlerinizin arasını diş ipi ile temizlemek çok önemlidir.

Elma, kereviz ve çiğ havuç gibi yiyecekler doğal bir diş fırçası gibi çalışır; dişlerinizin arasına sıkışan yiyecekleri çıkarabilir ve siz yemek yerken üzerlerine yerleşen bakterileri temizleyebilirler.

Ayrıca gün içinde taze nane de çiğneyebilirsiniz. Ağız kokusundan kurtulacak ve yerini çok hoş ve taze bir kokuya bırakacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bakırköy escort